avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... doresc un raspuns urgent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

doresc un raspuns urgent

am fost sunat azi de catre politaiul care ancheteaza cazul meu pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice,si mi sa spus ca trebuie sa ma prezint la politie sa iau la cunostinta rezultatele si sa mergem la procuror,insa eu sunt la facultate si am examen vineri 25 iunie,1 iulie,4 iulie.si sunt ft departe de casa,ce ma sfatuiti sa fac!!!exista vreo posibilitate sa aman pana in luna iulie?
Cel mai recent răspuns: bc76 , utilizator 12:45, 21 Iunie 2010
vb cu politaiul si stabiliti cu el
am vb cu el si l-am rugat sa facem dupa ce termin eu examenele si a spus ca nu poate sa mai tina dosarul...#-o
FA-TE CA PLOUA,,,,,,nici macar nu te poate amenda,,,,,trebuie sa primiti invitatie cu toate datele dumneavoastra si sa semnati pt aceasta invitatie(chemare).....prin tel e KKMK..........prin tel sa faca invitatie la MUIEri........
Normal aveţi obligaţia să vă prezentaţi, mai ales că aţi comis o infracţiune. Încercaţi să luaţi legătura cu poliţistul pentru a vă reprograma .Aveţi grijă că s-ar putea să vă ceară dovezile pentru imposibilitatea prezentării la audieri.
am vb cu el,din nou la telefon,si l,am intrebat daca merg miercuri termin toata treaba sau ma mai tine pe acasa,ca am mai fost odata si ma tinut 2 saptamani pentru declaratii,si mai si gresise numele prin dosar pe acolo si aqm mi,e frica sa nu ma tina iar si sa pierd examenele din cauza lui,si mi,a zis ca da miercuri dimineata terminam,dar acum nu stiu ce sa mai cred...

Alte discuții în legătură

Numere rosii expirate d807 d807 in data de 15.10.08 am avut un mic accident,minor de tot ,dar problema este ca aveam nr expirate.in fine a trecut timpul,azi am fost sunat sa merg la politie ... (vezi toată discuția)
Mai multe pareri m-ar linisti.... dorucatalin dorucatalin Povestea e urmatoarea , eu impreuna cu un prieten am intretinut raporturi sexuale cu o minora in varsta de 15 ani , nu am stiut ca are 15 ani , iar cunostinta ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala - procedura DCristianC DCristianC Buna, Vreau sa stiu daca un dosar penal odata ajuns la procuror si luata ultima declaratie, se mai intoarce la Politie? Va multumesc. (vezi toată discuția)