avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmarire penala - procedura
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmarire penala - procedura

Buna,
Vreau sa stiu daca un dosar penal odata ajuns la procuror si luata ultima declaratie, se mai intoarce la Politie?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: justdeals , utilizator 19:23, 22 Ianuarie 2011
pana la intocmirea rechizitoriului sau pana se da o solutie de neincepere a urmaririi penale dosarul se poate intoarce oricand la politie.
Se poate intoarce dar de regula ajunge la instanta.
Daca insa mai sunt probe de administrat se poate intoarce la politie.
Daca in faza de urmarire , procurorul constata ca nu este completa cercetarea facuta de politie, poate...
Procurorul poate dispune restituirea dosarului la politie pentru completarea urmririi penale.
exista un timp maxim pana ce se completeaza dosarul de catre Politie? sau o sa-l am toata viata mea acest dosar?X-(

Alte discuții în legătură

Ce e de facut cu plangerea penala. nimar nimar Buna ziua, Acum aproximativ 40 de zile s-a depus PLANGERE PENALA PENTRU INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva reprezentatilor unei societati pe actiuni ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati sa gasesc o cale legala prin care sa oblig ... Camelia63 Camelia63 Va rog sa ma ajutati sa gasesc o cale legala prin care sa oblig procurorul de caz sa imi finalizeze o plangere penala din 2013 care are urmatorul parcurs: - ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima decedata, cercetare crisnic crisnic Buna seara, Am urmatoarea speta: tatal meu a fost lovit de o masina pe raza comunei Suseni, Arges (sat Cersani), in martie 2014. In august 2014 a decedat, ... (vezi toată discuția)