avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmarire penala - procedura
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmarire penala - procedura

Buna,
Vreau sa stiu daca un dosar penal odata ajuns la procuror si luata ultima declaratie, se mai intoarce la Politie?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: justdeals , utilizator 19:23, 22 Ianuarie 2011
DCristianC a scris:

sincer sa fiu ma depaseste situatia, trebuie sa ajung din nou la sectia respectiva de politie si sa vb cu inspectorul care ma ancheteaza si dupa o sa vb si cu "avocatul special",
VA MULTUMESC de sfaturile pe care mi le-ati dat.

daca nu iti convine cum "lucreaza" inspectorul respectiv poti oricand sa ceri mutarea cazului catre o alta Sectie, bineinteles insp in cauza va fi mustrat... dar daca o sa te duci la insp cu "avocatul special" care sa aibe vesta antiglont la bulshiturile care o sa ti le zica mai mult sau mai putin insp ..sunt sigur ca se va rezolva ceva ceva..B-) daca nu atunci poti oricand sa arunci banii pe un asasin platit, macar o sa ai parte de o reactie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e de facut cu plangerea penala. nimar nimar Buna ziua, Acum aproximativ 40 de zile s-a depus PLANGERE PENALA PENTRU INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva reprezentatilor unei societati pe actiuni ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati sa gasesc o cale legala prin care sa oblig ... Camelia63 Camelia63 Va rog sa ma ajutati sa gasesc o cale legala prin care sa oblig procurorul de caz sa imi finalizeze o plangere penala din 2013 care are urmatorul parcurs: - ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima decedata, cercetare crisnic crisnic Buna seara, Am urmatoarea speta: tatal meu a fost lovit de o masina pe raza comunei Suseni, Arges (sat Cersani), in martie 2014. In august 2014 a decedat, ... (vezi toată discuția)