avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical sarcina si lauzie (prenatal)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical sarcina si lauzie (prenatal)

Incep prin a va spune ca sunt o incepatoare si este prima data cand am o astfel de situatie sper sa ma puteti ajuta, indruma.
Doresc sa stiu care este procedura de inregistrare a unui concediu medical pt sarcina si lauzie (prenatal), unde tb sa merg si ce documentatie tb sa fac conform noilor modificari?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Elena Savciuc , Consultant resurse umane 13:15, 21 Iunie 2010
Daca va referiti la obligatia angajatorilor de a transmite casei de asigurari sociale de sanatate, in termen de maximum 6 zile de la data la care au fost instiintati cu privire la aparitia starii de incapacitate temporara de munca, lista persoanelor angajate aflate in incapacitate temporara de munca, atunci puteti sta linistita, nu este obligatorie anuntarea la casa de sanatate a concediilor de sarcina si lauzie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medical - anuntare casa de sanatate Vioreld Vioreld Buna ziua. Daca am un certificat medical eliberat pe 05.11 pt perioada in care un salariat a stat in medical (15.10 - 31.10), mai are rost sa anunt Casa de ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate anymaryh anymaryh buna ziua! va rog sa ma ajutati: la intrarea in concediu prenatal, se prezinta unitatii concediul medical (cod indemnizatie 08) , intrebarea : care este ... (vezi toată discuția)
Modificari norme oug 158/2005 ion predescu ion predescu Buna ziua, Referitor la modificarea art.81, alin 6 din norme al carui text o sa vi-l redau mai jos: Angajatorii au obligatia sa transmita casei de ... (vezi toată discuția)