buna.sunt studenta la o facultate particulara si am fost angajata la un magazin timp de 3 ani iar acum mi-am depus actele pt indemnizatia de somaj.beneficiez de aceasta indemnizatie daca sunt studenta??sau este ceva ilegal??
multumesc pt raspuns dar am gasit pe diferite site-uti in legatura cu somajul urmatorul text "ATENŢIE! Nu vei beneficia de indemnizaţie de somaj dacă, la data solicitării dreptului, refuzi un loc de muncă potrivit pregătirii sau nivelului studiilor tale, situat la o distanţă de cel mult 50 km de localitatea de domiciliu, sau refuzi să participi la servicii pentru stimularea ocupării şi de formare profesională oferite de agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă. De asemenea, nu vei beneficia de indemnizaţie de somaj dacă eşti absolvent şi în momentul cererii dreptului, urmezi o formă de învăţământ".iar eu sunt studenta in anul 2 si nu vad ce legatura are carnetul de munca cu faptul ca sunt studenta:|
Indemnizatie de somaj
lexi
Buna ziua!
Ma intereseaza sa stiu daca in cazul in care urmez cursurile unei forme de invatamant (master, zi), dar am lucrat timp de 1 an si 3 luni, am ... (vezi toată discuția)