avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Un jaf de partid
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Un jaf de partid

E vorba de un simplu jaf - fiindcă nu îi mai dă nimeni cu împrumut, acum PDL jefuieşte pensionarii din pix aşa cum hoţii o fac intrând noaptea peste ei în casă. ªi peste înspăimântător de scurtă vreme, prin mărirea taxelor şi impozitelor, fiecare cetăţean va fi călcat de hoţii de partid şi de stat. Când spuneam că pot să moară mii, chiar zeci de mii de oameni de malnutriţie, frig şi boală, mă gândeam nu doar la amputarea salariilor bugetarilor şi a pensiilor, ci şi la infernul pe care îl vor declanşa măsurile distructive, disperate, orbeşti ale guvernului “remaiat” Udrea – Băsescu, care urmează inexorabil. Astă-seară, după cum a declarat, d-na Udrea dă o şampanie, probabil din sticla istorică aruncată în mulţime de T. Băsescu după ce a tras un gât din ea în noaptea revelionului 2005, recuperată şi reumplută pentru ocazii festive. Nu cred că va vărsa vreun strop pe podea de sufletul morţilor.

Căci singurul lucru la care te mai poţi gândi după cele întâmplate ieri înăuntrul şi în jurul Parlamentului este numărul răniţilor şi morţilor în rândurile manifestanţilor şi jandarmilor în urma protestelor de stradă din ce în ce mai violente care pot să zguduie România când cuţitul va ajunge la os.
Cel mai recent răspuns: Evaluator Petrescu Cezar , Evaluator 16:55, 20 August 2010
Ai mare dreptate cu ceea ce scrii, dar, din pacate, se spune ca "mamaliga nu explodeaza". Si pentru a sustine ceea ce spun, gandeste-te la ziua in care s-a votat motiunea de cenzura. Nu ar fi trebuit sa fie in strada doar cateva mii de oameni, ci toata tara, penrtru ca aceste legi ne afecteaza pe toti indiferent de profesie. Scaderea cu 25% a salariilor si 15% a pensiilor inseamna in mod direct o putere de cumparare mai mica, de unde rezulta diminuarea productiei si a serviciilor si implicit scaderea salariilor la privat sau chiar diminuarea locurilor de munca.
In ceea ce priveste numarul mortilor, acestia vor fi doar acei saraci care nu vor mai putea in curand sa-si cumpere o paine. Si ai rabdare ca vine iarna in curand, poate mai repede decat am vrea.
Partea proasta e ca acest guvern de doi lei, in frunte cu carmaciul lor vestit, nu sunt in stare sa gandeasca ceva care sa relanseze economia, ci doar sa o distruga. Si acum s-au trezit ca nu mai au bani in traista, iar singura modalitate e de a lua de la noi cei multi pentru a putea sa-si plateasca clientela politica.
In rest ce sa mai zic, sa auzim numai de bine, pentru ca "sa traiesc bine" m-am saturat de mult!
Da d-le Petrescu adevarat si trist ,sa auzim numai de bine..o zi buna!!
Multumesc pentru urare!
Chiar am citit un articol care se potriveste de minune situatiei... la noi poporul inca striga pe ici pe colo, nici macar toti odata.
[ link extern ]
Superrrrrrrrrrrrrrr asemanare!!!Asa este si in zilele noastre cu pasa al nostru modern.Sper ca intr-o buna zi sa taca poporul si sa faca! O zi buna..
Sperante desarte.Tot un popor cu oameni cenusii si fricosi ,ai sa gasesti si la sfarsit de 2010.Pe langa faptul ca acest guvern baga adanc mana in buzunarele noastre,ca nu are nici o strategie de relansare a "ceva",continua sa cheltuiasca in veselie pe nimicuri, de parca nimic nu ar merge prost in economia tarii.

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Vom fi iarãsi ce am fost sau vom fi iarasi ce-am fost, si mai mult decât atâta? Ares-3 Ares-3 PDL si PNL se unesc. Isi doresc un partid mare, sunt deschisi la aliante si fuziuni... Nu cred ca exista tara cu politica atat de SF ca a noastra. Am ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)