avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Un jaf de partid
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Un jaf de partid

E vorba de un simplu jaf - fiindcă nu îi mai dă nimeni cu împrumut, acum PDL jefuieşte pensionarii din pix aşa cum hoţii o fac intrând noaptea peste ei în casă. ªi peste înspăimântător de scurtă vreme, prin mărirea taxelor şi impozitelor, fiecare cetăţean va fi călcat de hoţii de partid şi de stat. Când spuneam că pot să moară mii, chiar zeci de mii de oameni de malnutriţie, frig şi boală, mă gândeam nu doar la amputarea salariilor bugetarilor şi a pensiilor, ci şi la infernul pe care îl vor declanşa măsurile distructive, disperate, orbeşti ale guvernului “remaiat” Udrea – Băsescu, care urmează inexorabil. Astă-seară, după cum a declarat, d-na Udrea dă o şampanie, probabil din sticla istorică aruncată în mulţime de T. Băsescu după ce a tras un gât din ea în noaptea revelionului 2005, recuperată şi reumplută pentru ocazii festive. Nu cred că va vărsa vreun strop pe podea de sufletul morţilor.

Căci singurul lucru la care te mai poţi gândi după cele întâmplate ieri înăuntrul şi în jurul Parlamentului este numărul răniţilor şi morţilor în rândurile manifestanţilor şi jandarmilor în urma protestelor de stradă din ce în ce mai violente care pot să zguduie România când cuţitul va ajunge la os.
Cel mai recent răspuns: Evaluator Petrescu Cezar , Evaluator 16:55, 20 August 2010
Sa tacem si sa inghitim. Daca in 6 luni nu ne inecam, atunci sa-i rasturnam. :)
si eu sper sa nu ne inecam pana la CRACIUN.
dar ceilalti au facut ceva (psd)sinteti cam comunista ,certativa cu partidul dmnv ca pdl la guvernare a luat sacul cu fund spart ,mutumitile ca au avut curajul sa ia aceste masuri dureroase dar pe viitor bune ,ginditi logic prin aceste masuri luate au picat in sondaj dar drept dovada vor sa scoata tara asta din namol . dar poate o sa va dati seama peste un an ca au facut ceia ce trebuia
Stimate victor, hai sa mai lasam moarta vrajeala asta cu greaua mostenire ca sunt de aproape doi ani la guvernare. Iar despre faptul ca au facut bine cu asazisele masuri anticriza, uita-te in jurul tau la fetele oamenilor... spun totul despre masurile bune luate de actuala guvernare. #-o Cat despre luatul guvernarii ca sa faca ceva bine pentru tara, mai lasa-ne, ce de fapt nu au urmarit decat sa toace tot ce se poate ei si acolitii lor, iar pentru ca nu ajungea cat mai producea tara asta au luat si imprumuturile pe care o sa le plateasca si copiii nostri.
Oricum, macar peste un an sper sa va treziti si voi, cei care inca sunteti legati la ochi si sa aveti curajul macar sa va recunoasteti greseala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Vom fi iarãsi ce am fost sau vom fi iarasi ce-am fost, si mai mult decât atâta? Ares-3 Ares-3 PDL si PNL se unesc. Isi doresc un partid mare, sunt deschisi la aliante si fuziuni... Nu cred ca exista tara cu politica atat de SF ca a noastra. Am ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)