avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia concedii medicale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia concedii medicale

Referitor la declaratia privind evidenta concediilor medicale(cea care aparut recent si trebuie depusa in 6 zile de la primirea concediilor) atunci cand verific fisierul exportat pe discheta de forma xml nu imi apar date ci apare un mesaj de eroare.
S-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema?
Unde gresesc?:(Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Salvare d.112 ptr.unitatea fiscala camicami camicami Am completat D.112,validata,fara erori,dar nu stiu de unde si cum sa o salvez pe stick ptr.unitatea fiscala. Ce denumire trebuie sa aiba fisierul salvat ? ... (vezi toată discuția)
Revisal + erori la transmitere on-line d112 BICOS BICOS pentru transmitere revisal trebuie doar o dec. interna de numire care cumva trebuie inregistrata la itm? imi apar erori la folosire certif, digital ptr.112 ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal marianamu marianamu buna ziua tuturor hepl! Am tot incercat sa transmit revisalul nou si am primit urmatorul mesaj de eroare: \"ORA-20011: Formatul Fişierului este Invalid. ... (vezi toată discuția)