avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce atributii pot fi incluse in fisa postului unui ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce atributii pot fi incluse in fisa postului unui Asistent Manager?

Angajatorul poate include orice atributie considera necesar intr-o fisa a postului? Lucrez pe o astfel de pozitie intr-o firma de paza si as dori sa stiu daca mi se pot impune la atributii: conceperea planurilor de paza, de exemplu.
Cel mai recent răspuns: Erika Diana , Consilier juridic 17:30, 21 Iunie 2010
Asistentul Manager se ocupa in principal cu coordonarea contactelor de afaceri, corespondenta cu partenerii de afaceri ai organizatiei, comunicarea interpersonala cu persoanele implicate in realizarea contractelor, gestionarea informatiilor obtinute in desfasurarea activitatii proprii si a personalului subordonat, analiza informatiilor semnificative obtinute in desfasurarea activitatii proprii si a personalului subordonat, administrarea documentatiei, planificarea activitatii proprii si a personalului din subordine, adoptarea deciziilor privind activitatea din subordine, optimizarea fortei de munca din subordine, promovarea initiativelor personalului din subordine, coordonarea perfectionarii fortei de munca din subordine, precum si cu raportarea activitatii proprii si a departamentelor din subordine catre conducere.

Un model de fisa postului pentru asistent manager gasiti aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

[ link extern ]
da. de regula fisa postului e facuta de seful ierarhic superior cu respectarea atributiilor prevazute de lege, daca e cazul. am vazut multe fise de post si una dintre atributii era "executa si alte sarcini de serviciu primite de la seful ierarhic superior".
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului de asistent tehnic sergiumarin sergiumarin Va rog mult sa-mi prezentati o fisa de post pentru asistent tehnic in cadrul unui proiect desfasurat in colaborare cu UNICEF....se refera la protectia ... (vezi toată discuția)
Fisa de post cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua Ma poate ajuta cineva cu fisa de post pt DIRECTOR GENERAL pt firma de paza si protectie-CAEN 8010 Multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Fisa de post manager marketing eujad eujad ma puteti ajuta cu fisa de post ptr manager marketing?multumesc (vezi toată discuția)