avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... NU stie nimeni?¿
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

NU stie nimeni?¿

Am o firma si as dori sa pun in vanzare anumite produse.Le cumpar cu factura fiscala.In cazul ca ar fi vreo neregularitate cu produsele,cine intra la raspundere?
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 17:10, 21 Iunie 2010
Despre ce fel de produse este vorba? (masini, carne de porc, jucarii, ciocolata, haine, generatoare electrice, ciment, pui vii?)
La ce fel de neregularitate va referiti?
Cine prevedeti ca ar descoperi aceste neregularitati?
Le cumparati pe produse de la fabricant sau de la un intermediar?
Produse unde sunt (tara)?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat costa o firma cu toate domeniile de activitate dj_tiestoo dj_tiestoo buna ziua As dorii sa_mi spuneti si mie cat ma costa actele unei firme cu toate domeniile de activitate,onorariul avocatului si in cate zile este gata ... (vezi toată discuția)
Timbrul verde ContSters83016 ContSters83016 AS FI RECUNOSCATOARE DACA CINEVA CARE CUNOASTE LEGIILE POATE S AIMI DEA CAT MAI MULTE INFORMATI DESPRE TAXA VERDE SI ANUME -CINE ESTE OBLIGAT SA O PUNA ... (vezi toată discuția)
Lista coduri caen sub conditie Maria-Shirina Stefanescu Maria-Shirina Stefanescu Buna ziua, Vreau sa infiintez o firma care sa aiba cat mai multe coduri CAEN la obiectul secundar de activitate. Stiu ca exista niste liste cu anumite ... (vezi toată discuția)