avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Apartament cumparat dar stat pe afara!!!
Discuție deschisă în Executare silită

Apartament cumparat dar stat pe afara!!!

Buna ziua!
Am cumparat un apartament in data de 14.06.2010 in Murfatlar jud. Constanta prin act vanzare cumparare la notar public, prin programul prima casa 2.A intrat in vigoare in data autentificarii cu drept de folosinta dar din pacate fostul proprietar nu mi-a dat nici o cheie argumentand ca are mobila de mutat cu toate ca nu mai sta nimeni acolo de cca 1 an.Asta ar fi prima problema
A 2-a este mai grava si se refera la faptul ca acel apartament este prevazut cu 2 ac si 2 boilere(asa a fost prezentat pt vanzare ,evaluatorul bancii a facut fotografii)ce urmeaza a fi date jos de catre fostii proprietari pe motiv ca sunt ale lor.In actul de vanzare cumparare apare urmatoarea formulare, citez: ” Noi , vanzatorii, ne obligam sa predam cumparatorilor apartamentul in starea in care s-a constatat de catre acestia, cu instalatiile si dotarile aferente existente si functionale” am incheiat citatul.
Cand am cumparat apartamentul mi-au spus ca il dau cu tot cu ac-uri si boilere pe motiv ca blocul nu este racordat la caldura si nu are apa calda.I-am crezut de cuviinta ca ieri sa aflu ca au dat jos si aplicele de la lumina, au ramas doar firele pe pereti.Ajutati-ma va rog!
Cel mai recent răspuns: maryo81_cta , utilizator 17:37, 21 Iunie 2010
Angajati-va un avocat si pe baza cotractului actionati-l in instanta pt ca nu si-a respectat contractul, urmand sa cereti despagubiri pentru daunele aduse bunului
De asemenea puteti cere evacuarea acestuia si mai apoi puteti intra in posesia apartamentului printr-un executor judecatoresc.
Acestia sunt in mare pasii pe care ar trebui sa ii urmati
Mai in amanunt va va consilia un avocat
Bafta
Multumesc pentru raspuns.
Ei sustin ca acele lucruri le apartin si sunt cumparate de ei si le pot lua.Din pacate nu sunt mentionate expres in actul de vanzare ci doar acea fraza.Este de ajuns?
In momentul intrarii in posesie al apartamentului pot face plangere la politie pt savarsirea infractiunii de furt de catre fostii proprietari?Care este calea cea mai sigura?
Multumesc!
Acel contract trebuie studiat bine de un avocat
El va va sfatui ce tactica sa adoptati
Parerea mea ca nu puteti merge pe penal
Doar pe civil
Si parerea mea e ca acele bunuri apartineau de dotarile apartamentului
Nu au fost trecute si in raportul de evaluare facut de evaluatorul bancii?
Puteti folosii si acel raport ca proba
Dar cum v-am spus.....
Adresati-va unui avocat care dupa studierea documentelor va alege impreuna cu dumneavoastra cea mai buna tactica
Bafta
Multumesc pentru lamuriri.Am sa consult un avocat.

Nu stiu ce scrie in evaluarea bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cumparat dar stat pe afara! maryo81_cta maryo81_cta Buna ziua! Am cumparat un apartament in data de 14.06.2010 in Murfatlar jud. Constanta prin act vanzare cumparare la notar public, prin programul prima casa ... (vezi toată discuția)
Reclamatie maryo81_cta maryo81_cta Buna ziua! Am depus o reclamatie la politie in ziua de 24.06.2010 si nu mai stiu nimic, a ramas ca ma suna ei. In speta este vorba despre faptul ca la data ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face in situatia in care imobilul cumparat la licitatie are dotari lipsa fata de oferta lansata ptr licitare? user43 user43 Am cumparat un apartament la licitatie. Nu am vazut poze cu aceasta casa , dar in prezentare s-a spus ca are centrala termica si termopan. Apartamentul ... (vezi toată discuția)