avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită datorie neplatita
Discuție deschisă în Executare silită

datorie neplatita

buna ziua,as avea si eu o intrebare in legatura cu o amenda administrativa a fiicei mele de 16 ani pe care eu nu am putut sa o platesc din lipsa de bani,aceasta este in valoare de 500 lei si a primit-o in nov 2009.va rog sa imi raspundeti care pot fii consecintele neplatiiva multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Daniel Adrian Corduneanu , Avocat 18:50, 21 Iunie 2010
Ca orice amenda administrativa ea trebuie sa fie platita in contul primariei.Daca nu o platiti este posibil sa nu va elibereze actele pe care le solicitati.Platiti-o cand puteti.Nu este nici o problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia romana sau agentie de recuperari creante ??? accent_advertising accent_advertising Numele meu este Cristian Victor si sunt administratorul unei soc.com. In urma cu 7 luni, societatea comerciala pe care o reprezint, a cumparat marfa cu plata ... (vezi toată discuția)
Frauda infaptuita de aministratorul blocului Andrei1313 Andrei1313 Administratorul blocului in care locuiesc a fost gasit lipsa cu 25000 lei noi. Isi recunoaste vina (fiindca nu are de ales) si vrea sa plateasca cate 500 lei ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pt furt calificat gbyradu gbyradu am si eu o intrebare: sunt cercetat pentru savarsirea infractiunii de furt calificat: acum un an am fost cercetat pentru un alt furt din supermarket , iar ... (vezi toată discuția)