avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proprietar decedat - apartament nelocuit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proprietar decedat - apartament nelocuit

Buna ziua!
Sunt administrator de bloc si ma confrunt cu urmatoarea situatie : am un apartament al carui proprietar a decedat acum 1 an de zile. Pana acum nu a aparut nici un mostenitor, nici o alta persoana care sa ocupe apartamentul. Cheltuielile pe lista de intretinere se inmultesc, deoarece blocul nu este contorizat la incalzire si am si o terasa de plata, deci se adauga si cheltuielile pe cota indiviza.
Cum trebuie sa procedez??? Unde trebuie sa ma adresez???? Care este calea de urmat in cazul in care nu exista rude care sa mosteneasca acest apartment si care bineinteles sa achite suma de bani repartizata?
Am intrebat si la Primaria de sector dar nu am primit un rapuns concret.
Va rog sa ma ajutati cu un rapuns pentru a putea rezolva situatia cat mai repede.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 22:25, 21 Iunie 2010
incercati la camera notarilor -luati leg cu un av ) sa vedeti daca mostenirea a fost declarata vacanta sau sunt mostenitori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere apartament nelocuit alina_25 alina_25 O familie pleaca la lucru in alta parte timpde 4-5 luni lasand apartament nelocuit ce anume trebuie sa plateasca ca intretinere si ce nu avand in ... (vezi toată discuția)
Metodologie de calcul a repartizarii cheltuielilor de incalzire bloc necontorizat (fara repartitoare) M. Gradinaru M. Gradinaru Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu Normele pentru sezonul rece 2011/2012, prin care este precizata \"Metodologia de stabilire a consumurilor individuale\" ... (vezi toată discuția)
Calcul cota parte indiviza la bloc cu unități comerciale ... M_P M_P Cum se calculează Cota parte indiviza la un bloc care are unități comerciale la parter. Blocul are 3 scări iar unitățile comerciale sunt la parter. Se ia ... (vezi toată discuția)