avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintare cu moartea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintare cu moartea

la ce riscuri se expune o persoana care te ameninta cu moartea,in perezenta unui martor sau fara martori?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:58, 22 Iunie 2010
" te omor" poate imbraca haina infractiunii de amenintare, daca exista si alte circumstante. ca sa existe o infractiune trebuiesc intrunite anumite elemente.
in sinea ei expresia de mai sus nu incalca nici un art. din codul penal.
Depinde in ce imprejurari a fost facuta amenintarea si daca poate fi dovedit ca imbraca formele infractiunii de amenintare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintarea si injurarea unei persoane ce se afla pe domeniul unui vecin cu mine opreageri opreageri amenintarea si injurarea unei persoane ce provoaca scandal cu afirmatii mincinoase catre mine si care se afla pe propietatea unui vecin de-al meu ,acesta ne ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru lovire si distrugere Digicron Digicron In ce masura ma pot indrepta catre organele de politie cu o plangere daca? - Faptuitorul sau mai bine zis faptuitoarea a intrat cu voia mea in incinta ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintat eu si prietenii mei radusorin radusorin Buna seara.Eu si cativa prieteni,mai exact 5 in total suntem amenintati de niste Romi.In ultimul timp amenintarile sunt tot mai fregvente ba chiar pe unii ... (vezi toată discuția)