amenintarea si injurarea unei persoane ce provoaca scandal cu afirmatii mincinoase catre mine si care se afla pe propietatea unui vecin de-al meu ,acesta ne fiind acasa.
Persoana pe care ati amenintat- si/sau insultat-o poate formula impotriva dvs.plangere penala penala pentru insulta (art.205 c.pen) si amenintare( art.193 c.pen. )la politia competenta teritorial.
Dvs.puteti de asemeni sa formulati impotriva acesteia la acelasi organ de politie plangere penala pentru calomnie conform,art.206 c.pen.
Amandoi trebuieste sa va dovediti plangerile cu acte,martori,alte mijloace de proba permise de lege.
Daca in preajma nu era niciun martor, va fi cam greu de dovedit savarsirea infractiunii de amenintare...daca aceasta a constat intr-un singur act. Calomnia, la fel.
Eu as lasa-o asa ...pentru ca, la nervi, fiecare poate reactiona violent verbal. Daca lucrurile se repeta insa si, exista martori atunci da, as face plangere. ;)
@oprea geri, daca nu era nimeni prin preajma, nu se poate considera ca ati fost calomniat ( a fost intre 4 ochi). Dar si dvs. v-ati ,,descarcat' , injurandu-l pe om.Acum , considerati si dvs. ca sunteti chit...nu veti putea nimic proba si veti pierde timpul pe la politie..mai bine impacati-va...ca oamenii , intr-adevar, mai spun la nervi lucruri pe care poate apoi le si regreta...
Agresare verbala!!!
delia25
Nu stiu ce sa ma mai fac, va rog sa ma ajutati! Ce pot sa fac daca o persoana ma agreseaza verbal ori de cate ori ma intalneste, ma ameninta...si lucram in ... (vezi toată discuția)