avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil dupa somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil dupa somaj

Buna ziua
Am fost in concediu crestere copil din 2007-2009 decembrie ,dim dec 2009-ian 200 am fost in preaviz, restructurare post , dintr-o eraoare si mai exact depunerea fdosarului de somaj cu 1 zi mai tarziu decat ce era prevazut in lege, am o intrerupere de continuitate de 1 luna si mai exact ianuarie - februarie 2010, data de la care figurez cu statul de somer pna in noiembrie 2010. Am aflat acum ca sunt insarcinata cu bebe 2.intrbarea sau intrebariele mele sunt:
1 pot beneficia de indemnizatie crestere copil?
pentru perioada de la terminare a somajului si anume 11 noiembrie pana in februarie pot plati la cas si pensiepentru a beneficia de indemnizatie?deoarece nu cred ca este nmeni dispus sa ama angajeze pentru 2 luni
2. aceea luna intrerupta imi poate afecta indemnizatia ?
va multumesc anticipat
Aura

Alte discuții în legătură

Calculul indemnizatiei de maternitate Dan Ioana Dan Ioana Buna ziua! Ma numesc Ioana si as dori sa stiu daca in cazul meu voi primi sau nu indemnizatia de maternitate. Eu am contract de munca din data de 1 feb 2009 ... (vezi toată discuția)
Întoarcerea la serviciu după concediul de creștere copil. când trebuie să înceapă mama munca pentru a beneficia de stimulentul de inserție? AncutaGLAV AncutaGLAV Bebe nascut pe 18 Februarie 2016. Pentru a beneficia de stimulentul de insertie, cand trebuie sa inceapa mama munca? Si cum se considera luna in care ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil nicollllll nicollllll In Luna Martie urmeaza sa nasc al doilea bebe.in luna februarie primul bebe va face doi ani...intrebarea mea voi putea beneficia de indemnizatie si la al ... (vezi toată discuția)