avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie copil

In Luna Martie urmeaza sa nasc al doilea bebe.in luna februarie primul bebe va face doi ani...intrebarea mea voi putea beneficia de indemnizatie si la al doilea...mentionez ca la primu bebe terminasem liceul in urma caruia am beneficiat de somaj
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:29, 11 Iulie 2017
Veti primi indemnizatia pentru CCC si pentru cel de-al doilea copil.

OUG 111/2010
art.2
...
(5) Cele 12 luni prevăzute la alin. (1) pot fi constituite integral şi din perioadele în care persoanele s-au aflat în una sau mai multe dintre următoarele situaţii:
.....
g) au beneficiat de concediu şi indemnizaţie lunară pentru creşterea copilului;
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, momentan ma aflu in ccc pana in aprilie cand bebe ... NicoletaMC NicoletaMC Buna seara, momentan ma aflu in CCC pana in aprilie cand bebe 1 implineste 2 ani, contractul meu de munca s-a incheiat pe durata CCC mai exact in sept 2019 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o întrebare despre indemnizația ccc. dacă primul ... Andrydeea Andrydeea Bună ziua! Am o întrebare despre indemnizația ccc. Dacă primul copil pentru care am primit indemnizatie ccc pana la 2 ani v-a avea 3 ani și 4 luni când ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!sunt însărcinată cu bebe nr.3.in prezent primesc ... Ana Balau Ana Balau Buna ziua!Sunt însărcinată cu bebe Nr.3.In prezent primesc indemnizație creștere copil.Bebe nr.2 in data de 19.08.2023 împlinește doi ani iar eu trebuie ... (vezi toată discuția)