avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Decontare pe firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Decontare pe firma

Buna dimineata,

Daca urmeaza sa plec intr-o delegatie de cateva zile intr-o alta localitate, ce acte trebuie sa prezint la intoarcere pt. decontare (ma refer la cazare, masa etc.)? Este suficient ca pe delegatie sa mi se puna stampila si semnatura de la hotel?
multumesc
Cel mai recent răspuns: cory768 , utilizator 12:11, 22 Iunie 2010
este important sa intrebati la financiar (contabilitate), pentru a nu va fi necesare mai multe formalitati, trebuie, de asemenea, sa stiti ce categorii de cheltuieli va vor fi decontate si in ce limite de sume (hotel, diurna si/sau cheltuieli cu alimente).

in mod normal este suficient ordinul de deplasare pe care ati luat stampila din localitatea unde mergeti (banuiesc ca nu veti sta doar la hotel, veti merge cu probleme la o institutie/firma, si atunci veti lua stampila de acolo). trebuie, de asemenea, sa reiasa din calculul orelor de pe ordinul de deplasare cate zile ati fost in deplasare. cel mai bine este sa discutati la contabilitatea firmei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna Ramonacj Ramonacj cand se acorda diurna? daca o echipa de baietii pleaca luni dimineata la munca si se intorc vineri, cand trebuie sa primeasca banii pt diurna? luni dimineata ... (vezi toată discuția)
Diurnele pt pfa-uri nicholas455 nicholas455 Salutari la toata lumea! Stie cineva sa-mi spuna dea raspuns la urmatoarele intrebari legate de diurne: 1. care este valoarea acceptata pentru diurna pe ... (vezi toată discuția)
Deconturi si ordin de deplasare folette folette Va rog frumos sa imi spuneti cum se procedeaza in cazul unei deplasari a unui angajat intr-un oras din Romania. am inteles (dar nu sunt sigura) ca este necesar ... (vezi toată discuția)