avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii taxe/contributii la salarii compensatorii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

taxe/contributii la salarii compensatorii

Buna,

stie cineva, va rog, ce taxe/contributii se patesc sau nu la salariile compensatorii acordate pt cei cu posturi desfiintate?
eu stiu doar de somaj,ca nu se plateste.

multumesc!
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 12:58, 23 Iunie 2010
Nu se datoreaza nici contributia la Fondul de garantare in cota de 0,25%, intrucat aceasta contributie se aplica asupra sumei veniturilor care constituie baza de calcul a contributiei individuale la bugetul asigurarilor pentru somaj (art. 7 alin. (1) din Legea 200/2006 privind constituirea si utilizarea Fondului de garantare pentru plata creantelor salariale cu modificarile si completarile ulterioare).
Succes la calcule!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare salarii compensatorii hajnyci hajnyci Buna ziua! Mi se va desfiinta postul si voi primi salarii compensatorii brute (asa scrie in act adtional). Se platesc si pentru aceste salarii contributiile ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii irina69 irina69 daca societatea hotaraste disponibilizari colective , pentru care se acorda doua salarii compensatorii nete pe unitate, se opresc pentru aceste salarii ... (vezi toată discuția)
Somer-concediere colectiva-am primit platile compensatorii IOANGILEA IOANGILEA Buna seara. Am si eu o intrebare: sunt somer prin concediere colectiva, am primit platile compensatorii, si din platile compensatorii mi s-au retinut bani ... (vezi toată discuția)