avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... registrul operatorilor intracomunitari
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

registrul operatorilor intracomunitari

Aveti noutati privind inregistrarea firmelor in registrul operatorilor intracomunitari?
Au aparut ordonanta guvernamentala si normele de aplicare?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Mihail
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 13:03, 27 Iunie 2010
nu stiu sa fi aparut inca normele
OUG 54/2010 a fost publicata in MO din 23.06.2010 si are reglementari privind Registrul Operatorilor Intracomunitari, care se infiinteaza si organizeaza incepand cu 01.08.2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul operatorilor intracomunitari mihail56 mihail56 Aveti noutati in legatura cu inregistrarea in registrul operatorilor intracomunitari? Au aparut ordonanta guvernamentala si normele de aplicare? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Tva operatiuni software Andreea R Andreea R Sunt PFA cu norma de venit, si lucrez cu o firma care are sediul in Comunitatea Europeana; nu este vorba despre soft personalizat si despre soft general ... (vezi toată discuția)
Pfa - înregistrare în registrul operatorilor intracomunitari protechnik protechnik Bună ziua, Mi-am făcut un PFA, neplătitor TVA, determinarea venitului net în sistem real. Activitatea principală: Alte activităţi de servicii suport ... (vezi toată discuția)