avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA operatiuni software
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA operatiuni software

Sunt PFA cu norma de venit, si lucrez cu o firma care are sediul in Comunitatea Europeana; nu este vorba despre soft personalizat si despre soft general furnizat DOAR pe cale electronica beneficiarului. Factura se emite cu TVA sau fara TVA?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 10:00, 13 August 2010
Inainte de a va gandi la "TVA" trebuie sa va inregistrati in Registrul Operatorilor Intracomunitari
Vezi
OUG 54/2010 – cu privire la “Registrul operatorilor intracomunitari”
Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 54/2010 – privind unele măsuri de combatere a evaziunii fiscale, publicată în Monitorul Oficial nr. 421 din 23 iunie 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul operatorilor intracomunitari pascalelenuta pascalelenuta Imi poate spune si mie cineva s-a aprobat ordonanta privind registrul operatorilor intracomunitari ..stie cineva ce trebuie sa facem si unde trebuie sa ne ... (vezi toată discuția)
Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari crysfresh crysfresh Buna ziua.Intrebarea mea este urmatoarea: Sant Intreprindere Individuala platitor TVA.Doresc sa efectuez o achizitie intracomunitara mai mica de 10.000 ... (vezi toată discuția)
Pfa - înregistrare în registrul operatorilor intracomunitari protechnik protechnik Bună ziua, Mi-am făcut un PFA, neplătitor TVA, determinarea venitului net în sistem real. Activitatea principală: Alte activităţi de servicii suport ... (vezi toată discuția)