avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Registrul operatorilor intracomunitari
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Registrul operatorilor intracomunitari

Imi poate spune si mie cineva s-a aprobat ordonanta privind registrul operatorilor intracomunitari ..stie cineva ce trebuie sa facem si unde trebuie sa ne intrgistram ? in ce monitor a fost publicata ?deja cu atatea modificari nu mai reusim sa tinem pasul .
Cel mai recent răspuns: Conta Orasanu , Consultant fiscal 09:31, 25 Iunie 2010
Este tot in faza de proiect.
Mai asteptam.
ok multumesc Camelia nu stiu ce se va intampla daca se va aproba ...timpul deja devine tot mai scurt ..
Buna ziua,

A fost publicata Ordonanta in M.O.

Ordonanţă de urgenţă nr. 54 din 23/06/2010
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 421 din 23/06/2010
privind unele măsuri pentru combaterea evaziunii fiscale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva operatiuni software Andreea R Andreea R Sunt PFA cu norma de venit, si lucrez cu o firma care are sediul in Comunitatea Europeana; nu este vorba despre soft personalizat si despre soft general ... (vezi toată discuția)
Inscriere in registrul operatorilor intracomunitari crysfresh crysfresh Buna ziua.Intrebarea mea este urmatoarea: Sant Intreprindere Individuala platitor TVA.Doresc sa efectuez o achizitie intracomunitara mai mica de 10.000 ... (vezi toată discuția)
De ce e nevoie de cazier? Dahrma Dahrma De ce e nevoie de cazier judiciar de la asociatii sau administratorii care fac achzitii intracomunitare??Nu inteleg...care este rostul de a scoate cazierul??Si ... (vezi toată discuția)