avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 15/2003
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 15/2003

Buna ziua!
Am si eu o nedumerire. In urma cu aproape 3 ani am depus o cerere la primaria locala in vederea obtinerii unui teren pt. tinerii casatoriti. Am si primit terenul , dar numai 300mp in loc de 500mp cat era trecut in cerere pt. ca consiliul local a decis sa ne dea mai putin cu 200 pt. ca si alti 10 sa primeasca teren. Am fost toti de acord . Am construit casa si ne-am mutuat acum aproape 2 ani. Pana acum nu au fost probleme , dar vecinii nostri care acum isi fac gardurile au decis sa aiba vreo 450 mp . ne-am dus la primarie sa ne dea atunci si noua dar nici nu stau de vorba cu noi , desi au venit si au nasurat terenurile sus mentionate si au dat dreptate noua. Cu toate ca nu vor face nimic in aceasta privinta.
Ce putem noi sa facem acum? Au dreptul la un teren mai mare decat noi?
Cui sa ne adresam?
Multumesc mult anticipat!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:45, 22 Iunie 2010
Au dreptul la suprafata de teren mentionata in hotararea consiliului local privind atribuirea in folosinta gratuita si in procesul verbal de punere in posesie...Daca depasesc aceasta suprafata si intra peste terenul dvs. va puteti adresa primariei si politiei. Daca insa, primaria le da o suprafata marita, fara a atinge curtea dvs...asta e (cineva acolo sus ii iubeste:D)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuire suprafata de teren - probleme cezarad cezarad Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)
Concesionare sau cumparare ancuta_morosan87 ancuta_morosan87 Am primit in baza legi 15/2003 suprafata de 300mp pentru locuinta si acum as dori sa fac anexe gospodaresti.Pot sa concesionez sau sa cumpar o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Lot construibil pentru tineri casatoriti pana in 35 ani dany82 dany82 imi zice si mie cineva ca peste tot in tara se dau loturi de construit case pentru tineri casatoriti pana in 35 de ani doar la mine in comuna nu, cum este ... (vezi toată discuția)