In seara de 21.06.2010 am participat la o "altercatie" verbala. Nu a fost nimeni atins totul s-a rezumat la cateva cuvinte grele. Auzind galagia 2 politisti de la Sectia din imediata apropiere au intervenit. Eu si inca o persoana am fost dusi la sectie pentru identificare. Datorita faptului ca am fost "tare in gura" cum mi-au comunicat domnii politisti am primit o mica corectie. Nimic grav, maxim 10 pumni, profesional dati, in urma carora m-am ales doar cu vreo 2 vanatai. Cealalta persoana a primit doar 2 perechi de palme. Lui nu i-au ramas semne vizibile. Dupa aceasta corectie am fost trimisi acasa. Mentionez ca nu s-a scris vreun proces verbal sau ceva, nu mi s-a dat catre semnare nici un document. A 2-a zi am fost la IML, unde mi se va elibera certificatul medico-legal. Vreau sa depun plangere dar cineva mi-a spus sa stau linistit pentru ca pot si ei foarte simplu sa imi faca dosar de ultraj.
Intrebarile mele :
- daca ei gasesc sau inventeaza un martor este de ajuns ca sa imi faca dosar de ultraj ?
- cum pot afla daca ei mi-au facut un asemenea dosar ? ma anunta cineva si pe mine sau ma pot trezi peste un an cu el ?
- in cazul in care depun plangere, am martor persoana care a fost cu mine, si castig sa zicem, ce li se poate intampla celor 2 agenti ? merita efortul ?
Va multumesc.
Ieri am decis, ajutat si de politia romana. Ei mi-au aplicat mie o amenda de 500RON (pe care unde trebuia sa semnez scrie ca nu am fost de fata...) pentru disturbarea linistii publice iar eu am ajuns cu plangerea la Corpul de Control al Politiei. Acum astept sa fiu chemat sa ii identific si sa vorbesc cu procurorul care se va ocupa de caz.