avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cercetare disciplinara gravida
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cercetare disciplinara gravida

Buna ziua,

Am anuntat in scris angajatorul ca sunt insarcinata si acum m-a convocat la cercetare disciplinara.
Ce sanctiuni mi se pot aplica? Daca intru in concediu medical mi se mai aplica sanctiunea?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 22:22, 22 Iunie 2010
depinde de ce obiect are cercetare. cel mai bine ar fi sa va luat Condcediul medical..asa blocati cercetarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor Liviu Popescu Liviu Popescu Anul trecut in luna noiembrie am fost concediat pentru faptul ca am acumulat trei avertisemente in decursul unui an de zile pentru o fapta prev. in r.o.i. sub ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract adelinepiper adelinepiper O societate poate sa desfaca un contract de munca disciplinar daca angajatul este in concediu medical. va rog si temei legal.... (vezi toată discuția)
Incheierea contractului de munca cristinasova cristinasova Buna seara ! Va rog sa ma ajutati sa pot incheia un contract de munca a unei angajate care a plecat de la locul de munca fara sa anunte si fara demisie, cum ... (vezi toată discuția)