avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cec fara acoperire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cec fara acoperire

Ce posibilitati exista sa retrag un cec fara acoperire daca a fost deja introdus in banca? Eu in calitate de emitent, sau beneficiarul, care dupa ce am facut o intelegere scrisa de reesalonare a debitului, ar vrea sa retraga cec-ul dar nu stie cum si nici eu nu maii intrevad o astfel de posibilitate la acest moment/
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 16:01, 22 Iunie 2010
Doar sa depuneti(desi slabe sanse) repede suma, sa invocati o eroare.Se va inregistra in CIP.:stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec refuzat. cum procedez? florin77c florin77c Buna ziua, Intampin urmatoarea problema si daca se poate as dori sa primesc si sfatul dumneavoastra: Acum cateva zile am primit mesaj de la banca cu care ... (vezi toată discuția)
O societate a bagat un cec in cip????? ghimicim ghimicim sc.xx a bagat un cec emis de societatea noastra in cip,desi noi aveam dsponibil in cont la data scadentei. pentru a anula inscrierea in cip cererea o fac ... (vezi toată discuția)
File cec garantie Nafets Nafets Am o firma de prestari servicii si in contractele cu furnizori emit file CEC in alb cu titlul de garantie pe care furnizorii le pot folosi respectand anumite ... (vezi toată discuția)