avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ce valoare se liciteaza ?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ce valoare se liciteaza ?

As vrea sa stiu daca in fisa de achizitie
apare C+M ca valoare estimata sau nu ?
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 15:18, 23 Iunie 2010
Fisa de date a achizitiei nu cuprinde si informatii despre valoarea estimata a C+M/achizitiei. Valoarea estimata se precizeaza in SEAP in anuntul de intentie/participare sau invitatia de participare, in functie de valoarea estimata rezultata si a procedurii propuse a se aplica si aprobata prin nota justificativa.
Daca se urmareste incheierea unui contract de lucrari ,deduc asta pentru ca faceti referire la valoarea C+M,trebuie sa aveti grija ca valoarea estimata ,cea pe care trebuie sa o calculati si sa o justificati printr-o nota justificativa pe care o aproba conducatorul autoritatii contractante ,sa cuprinda toate cheltuielile de realizare a contractului respectiv pe care le gasiti in devizul general si care au legatura cu investitia,inclusiv valoarea C+M.Este bine sa va consultati cu proiectantul sau un consultant atunci cand stabiliti aceasta valoare.
Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iunie 2010
irina_stirbu2000, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie directa-oferte peste valoare estimata marcyz marcyz Referitor la achizitia directa privind un contract de lucrari - \"put forat\", am realizat adrese in urma consultarii catalogului de produse din seap, catre 3 ... (vezi toată discuția)
Valoare estimata achizitii publice pliciu pliciu Buna ziua, Am o intrebare legata de cine ar trebui sa dea valoarea estimata intr-o institutie publica. Referatul de necesitate pentru achizitiile publice ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa-pasi derulare danatmr9 danatmr9 Buna ziua! As dori sa stiu unde gasesc exact PASII pentru desfasurarea Achzitie directa? De asemenea, as dori sa vad care sunt situatiile cand se poate face ... (vezi toată discuția)