@Mihaela Cozma,
Dumneavoastra ati scris ca locatarii, vecinii au facut instalatia noua:
Locatarii blocului in care locuiesc au facut instalatia de apa pe verticala pe scara blocului, iar eu nu, din diferite motive. Unul si cel mai important este acela ca, compania de apa din oras mai exact RAGC Targoviste, nu este de acord sa faca contract individual fiecarui locatar in parte chiar daca acesta investeste niste bani (si nu chiar putini!),spunand ca nu prevede legea!!!! Mentionez ca este singura companie de utilitati care nu face contracte individuale beneficiarilor(Si ma intreb eu, oare legea nu este aceeasi pt toti?)
Apoi spuneti:
Problema este ca nu asociatia a decis efectuarea lucrarilor ci locatarii
Pai locatarii formeaza asociatia. asociatia nu exista fara locatari.
Orice regie de apa nu este deacord sa incheie contracte individuale cu fiecare proprietar dintr-o asociatie, nu numai in orasul dv. Furnizorul incheie contract cu asociatia si factureaza conform apometrului de la bransament si nu conform apometrelor individuale. Nu este o exceptie la dumneavoastra. exceptia ar fi daca ar accepta sa incheie contracte individuale.
Dar nu este vorba doar de consum ci si de intretinerea coloanelor care este in sarcina asociatiei de la bransamentul asociatiei pana in apartamentul fiecaruia.
Dumneavoastra ar trebui sa intretineti aceste conducte vechi si care pot crea oricand inundatii datorita avariilor.
Mai aveti o remarca interesanta:
Si sa stiti ca nici cu asociatia nu mi-e rusine.
. Cum adica! Pai dumneavoastra si vecinii dumneavoastra formati asociatia. poate nu este bine administrata, condusa si aveti posibilitatea sa va implicati, sa intrati in comitet, sa fiti presedinte, administrator, cenzor si sa rezolvati problemele conform legii si hotararilor adunarii generale.
Am rugamintea sa nu mai postati mesaje consecutive. Daca nu a intervenit nimeni dupa mesajul dumneavoastra reluati editarea de unde ati ramas si adaugati in continuare ceea ce mai vreti sa spuneti. Multumesc!