avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate As dori o maimuta
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

As dori o maimuta

As dori sa am o maimuta. M-ar interesa din punct de vedere al legi sunt ceva conditii, tanand cont ca maimuta e capucin si e adusa din strainatate...
Va multumesc de intelegere
Cel mai recent răspuns: ContSters104800 , utilizator 18:56, 22 Iunie 2010
nu va suparati ,locul maimutelor este in habitatul lor natural.nu le chinuiti,oricat de mult le-ati iubi si oricat de bine le-ati ingriji.
nu stiu referitor la intrebarea ta ce sa spun dar un vecin a avut un sacal pe care il tinea intr.o cusca de plasa si ia scapat... nu.ti pot descrie ce spectacol a fost in cartier cand au disparut gainile si iepuri la cativa vecini.
probleme cu politia nu cred ca a avut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde reclam un vecin cu prea multi caini? AlexandruDumitru AlexandruDumitru Buna seara! Acum 3 ani, fostii mei vecini au vandut propietatea lor unor oameni care au decis sa se mute in zona rurala. In momentul in care s-au mutat acesti ... (vezi toată discuția)
Legal sau ilegal / eliberare zona de pisici DUM_LIVIU DUM_LIVIU Buna ziua, Am si eu o problema. Am niste vecini care si-au lasat libere pisicile ce initial le tineau in casa. Acestea atrag la randul lor alte pisici. Casele ... (vezi toată discuția)
Divort cu catel gi-jane2 gi-jane2 Buna ziua ! Soti ce doresc sa divorteze, nu se inteleg in privinta cainelui, fiecare din ei il doreste. In instanta se cere incredintarea cainelui si drept de ... (vezi toată discuția)