avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Demolare casa - procedura pentru obtinere aviz de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Demolare casa - procedura pentru obtinere aviz de debransare

As vrea sa demolez o casa,iar prin certificatul de urbanism emis de primarie mi se cere aviz de debransare electrica si gaze naturale.Care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru obt. acesor avize si ce ar tebui sa anexez(cerere,documentatie.etc...).Va multumesc si astept urgent sfaturile dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: florentin35 , utilizator 18:32, 24 Iunie 2010
Va adresati direct furnizorilor de gaze si electricitate a caror abonat sunteti, care va vor elibera aceste avize.
Veti depune un dosar care va contine:
GAZE(distrigaz, gdf....)+ELECTRICA
- CERERE
- CERTIFICAT DE URBANISM
- PLANURI CADASTRALE 2 EX 1:500 1:2000
- CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE(act proprietate)
- C.I. COPIE
Taxele se situeaza intre 70-100ron/buc
Va multumesc.mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare constructie spatiu comercial + construirea de alta noua ioannn ioannn buna ziua, dupa cum spune si titlul, vreau sa demolez ce exista acum pe un teren proprietate personala din buricul orasului si sa ridic o alta constructie ... (vezi toată discuția)
Autorizaþie de desfiinþare felicia bz felicia bz bună ziua, am şi eu o nelămurire.....vreau să demolez o cameră de 10mp la o casă, menţjonez că aceasta este legată de casă. as vrea să ştiu ... (vezi toată discuția)
Ce documente trebuie să prezinte un vânzător de teren intravilan? Atirgovitoae Atirgovitoae Bună ziua, aș dori să cumpăr un teren pentru construcția unei case. Vă să-mi spuneți Ce documente trebuie să prezinte vânzătorul terenului? Ce ... (vezi toată discuția)