avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... vinovat e agentul de vanzari???
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

vinovat e agentul de vanzari???

in cazul in care unul din agentii de vanzari ai societatii a livrat marfa catre o alta societate care in acest moment nu mai vrea sa plateasca, pot recupera debitul de la agentul de vanzari?? daca da, in ce conditii?temei legal....?? va rog...
multumesc.
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 13:03, 14 Septembrie 2007
Agentul de vanzari este angajatul firmei, daca da se aplica Codul muncii, CM-ul si fisa postului?
~ Conținut șters la cerere ~
Chiar daca firma care a primit marfa refuza sa o plateasca pe motiv ca nu a comandat-o, ea trebuie sa o restituie pentru ca reprezinta o imbogatire fara justa cauza.Daca insa a folosit marfa va trebui sa achite contravaloarea acesteia.
culpa firmei care a preluat marfa fara sa o fi comandat........ trebuia sa refuze receptia....a preluat marfa....sa o achite....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinovat e agentul de vanzari??? Monica H. Monica H. in cazul in care unul din agentii de vanzari ai societatii a livrat marfa catre o alta societate care in acest moment nu mai vrea sa plateasca, pot recupera ... (vezi toată discuția)
Plata efectuata, prestatie neefectuata oana M oana M buna ziua doresc sfaturi juridice cu privire la urmatoarea situatie: in ianuarie am eliberat o fila cec reprezentand (cu documente) plata in avans 100% a ... (vezi toată discuția)
Actiune pentru recuperare marfa koddi koddi Salut! Am si eu o problema juridica, si nu stiu ce tip de actiune se preteaza la o asemenea speta. Sunt jurist, dar, sincer, nu stiu ce cale sa aleg - ce ... (vezi toată discuția)