avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere de judecare in lipsa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere de judecare in lipsa

s.o.s.....un model complex de cerere de judecare in lipsa, in calitate de reclamant....multumesc
Cel mai recent răspuns: alina_cj , utilizator 13:41, 23 Iunie 2010
Aveti nevoie e un model complexde cerere de judecare in lipsa? Pentru ce complex? E suficient ca la finalul cererii de chemare in judecata sa solicitati judecata in lipsa in temeiul art 242, alin 2 C. Proc. Civ. Daca ati depus deja cererea de chemare in judecata fara acea mentiune faceti in scris o cerere simpla in care solicitati acest lucru.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecarea in lipsa ContSters183043 ContSters183043 Ce trebuie sa fac daca doresc ca procesul sa se judece fara ca eu sa particip? (vezi toată discuția)
Judecare in lipsa reclamantului irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Nu stiu daca intr-o cerere de chemare in judecata pentru pretentii in contecios administrativ se poate solicita si judecarea acesteia in lipsa reclamantului ... (vezi toată discuția)
Primul termen de judecata, citatie cu mentiunea "de a depune copie de pe inscrisuri..." Mihaela Gradinaru Mihaela Gradinaru Buna seara, Uite si dilema mea! Am inaintat la judecatorie o \"Plangere impotriva unui proces-verbal de contraventie\". Plangerea am depus-o in doua ... (vezi toată discuția)