avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce sanse am sa castig?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce sanse am sa castig?



AM PE SOCIETATEA MEA 20 ABONAMENTE DE TELEFONIE MOBILA IN REȚEAUA ORANGE .I AM DAT 6 ABONAMENTE LA O AMICA ACUM 3 ANI PANA ACUM TOTUL BINE SI FRUMOS PANA CÂND ACUM 2 LUNI IAU VENIT TELEF.4100 RON PB E CA NU VREA SA MI PLÃTEASCÃ ABONAMENTELE CE POT FACE SA MI RECUPEREZ BANI . NU AM FACUT NICI UN PROCES VERBAL CU EA PENTRU PREDAREA ABONAMENTELOR DAR AM MARTORI SI POT DOVEDI CA AU FOST LA EA ABONAMENTELE.



Ieri am avut prima înfățișarea in procesul de judecata pentru ne plata fact. telefonice. Problema e ca si parata și a angajat un avocat , care făcut o praf pe avocata mea . Pentru ca nu am făcut cu parata nici un înscris ca i am dat 5 abonamente telefonice, am cerut aducerea a 2 martori care știu ca iam dat abonamentele, avocata paratei a respins cererea de aducere martorilor invocând ca sa dovedesc cu înscrisuri , ce ea ce a acceptat si doamna judecător pb e ca nu am făcut nici un act sa dovedesc ca i am dat acele abonamente. Ce pot face? Pe 7 sept am a doua înfățișare alte probe înafara mesajelor trimise de ea către mine, martori care știu ca a fost plecata in America de unde a vb la telefon de 1000 euro si desfășurătorul convorbirilor telefonice nu am.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iunie 2010
74 chic, utilizator
Cel mai recent răspuns: 74 chic , utilizator 20:53, 11 Septembrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Nu înțeleg .Martorii la suma peste 250 de lei nu-s îngăduiți in proces!.. dar suma este de 4100 ron
Pai tocmai pentru ca suma in cauza, 4100 lei, e mai mare decat 250 lei, nu se accepta martori la proces.
Societatea (prin reprezentant) proprietara a abonamentelor telefonice poate solicita operatorului de telefonie mobila factura detaliata precum si lista convorbirilor efectuate pentru fiecare cartela telefonica in parte.
In maxim doua zile le puteti primi prin e-mail.
Puteti extrage de acolo date importante referitoare la convorbiri ori puteti corobora aceste inscrisuri si cu alte probe in dovedirea afirmatiilor dvs.
La fiecare număr de telefon lunar vine factura detaliata, ceea ce am si depus la dosar acolo se vede ca a vorbit în roaming , pot dovedi ca a sunat o pe mama ei ceea ce se vede pe desfășurător , plus mesaje trimise de ea către mine, in plus eu nu am fost plecata din tara in perioada acces ea având viza de America pe pașaport în perioada aia . Oare îmi va ajuta cu ceva aceste probe?

Alte discuții în legătură

Recurs chic35 chic35 Am dat o amica in judecata, pentru neplata facturilor telefonice in valoare de 4100.RON Având 21 de abonamente pe societatea mea din care 5 sunt ale mele si ... (vezi toată discuția)
Ce pot face sa mi recuperez bani 74 chic 74 chic AM PE SOCIETATEA MEA 20 ABONAMENTE DE TELEFONIE MOBILA IN REȚEAUA ORANGE .I AM DAT 6 ABONAMENTE LA O AMICA ACUM 3 ANI PANA ACUM TOTUL BINE SI FRUMOS PANA ... (vezi toată discuția)
Infractiune? sandy74 sandy74 Dupa cum am mai spus am pe societatea mea 20 abonamente de telefonie mobila, dintre care 16 abonamente le am dat prietenilor. O amica având sa mi plătească ... (vezi toată discuția)