avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce pot face sa mi recuperez bani
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce pot face sa mi recuperez bani

AM PE SOCIETATEA MEA 20 ABONAMENTE DE TELEFONIE MOBILA IN REȚEAUA ORANGE .I AM DAT 6 ABONAMENTE LA O AMICA ACUM 3 ANI PANA ACUM TOTUL BINE SI FRUMOS PANA CÂND ACUM 2 LUNI IAU VENIT TELEF.4100 RON PB E CA NU VREA SA MI PLÃTEASCÃ ABONAMENTELE CE POT FACE SA MI RECUPEREZ BANI . NU AM FACUT NICI UN PROCES VERBAL CU EA PENTRU PREDAREA ABONAMENTELOR DAR AM MARTORI SI POT DOVEDI CA AU FOST LA EA ABONAMENTELE.
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 13:57, 15 Martie 2010
In acest caz trebuie sa platit (intelegerea Dvs. cu persoana respectiva nu este opozabila firmei de telefonie mobila), dar va puteti adresa instantei pentru a recupera banii de la persoana care a folosit telefoanele mobile respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse am sa castig? 74 chic 74 chic AM PE SOCIETATEA MEA 20 ABONAMENTE DE TELEFONIE MOBILA IN REȚEAUA ORANGE .I AM DAT 6 ABONAMENTE LA O AMICA ACUM 3 ANI PANA ACUM TOTUL BINE SI FRUMOS ... (vezi toată discuția)
Pot avea probleme 74 chic 74 chic AM PE SOCIETATEA MEA 20 ABONAMENTE DE TELEFONIE MOBILA IN REȚEAUA ORANGE (CENT IN GRUP) DINTRE CARE 16 ABONAMENTE LE AM DAT PRIETENILOR , FÃRÃ PROCES ... (vezi toată discuția)
Infractiune? sandy74 sandy74 Dupa cum am mai spus am pe societatea mea 20 abonamente de telefonie mobila, dintre care 16 abonamente le am dat prietenilor. O amica având sa mi plătească ... (vezi toată discuția)