avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... apel legea cecului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

apel legea cecului

fost inculpat in dosar cu 3 inculpati.facut apel.acum apelant.fara aparator.termen peste 2zile.ce fac?!

pot beneficia de avocat din oficiu?in ce conditii?ce trebuie sa fac?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iunie 2010
datacom, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters112731 , utilizator 16:21, 23 Iunie 2010
Aveti dreptul ca la primul termen de judecata sa solicitati un termen in vederea angajarii unui aparator.
inculpatului I ESTE DESEMNAT UN APARATOR DIN OFICIU OBLIGATORIU, ca vrea el sa-si angajeze aparator ales, ca vrea instanta sa acorde in acest sens un termen, nu este o regula scrisa in acest sens, mai ales daca cel care solicita asa ceva si-a motivat el insusi apelul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat din oficiu - avocat ales trailer1234 trailer1234 Buna ziua! Daca instanta mi-a acordat un avocat din oficiu, care m-a aparat timp de trei termene, pot solicita amanarea termenului pentru a-mi angaja un avocat ... (vezi toată discuția)
Curtea de apel craiova redstyle redstyle buna seara ! la prima infatisare la curtea de apel craiova a unul proces penal - poate cere inculpatul singur un termen pentru angajare aparator ? .. in ... (vezi toată discuția)
Ajutor avocat din oficiu ariana03 ariana03 Buna ziua As avea nevoie de ajutorul d-voastra: mi s-a intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)