avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un model de cerere pentru chemare in judecata pentru divort.
Tin sa mentionez ca divortul e de comun acord dar avem un copil minor rezulatat in urma casatoriei.
Daca ma poate ajuta cineva,va multumesc foarte mult
nu vreau sami cheltuiesc banii pentru ami angaja un avocat pentru ca castig fff putin.
Divortul prin acord impune inexistenta minorilor . Astfel , puteti divorta invocand culpa comuna. Iar modele de cerere de divort gasiti pe net in mod cert.
Daca tot aveti acces la net cautati pe net si gasiti modele.trebuie sa mergeti cu sotul la judecatoria de la domiciliu comun
Soorry , nu am vazut ca aveti si un copil minor. nu puteti divorta prin acord, ci prin culpa comuna, audiind un martor comun...
Nu puteţi să divorţaţi prin acord dacă aveţi un copil minor. Cererea trebuie să v-o facă un avocat care vă va spune ce faceţi.Vă trebuie martori care puteţi să-i folosiţi pentru ambii soţi Cu avocat terminaţi foarte repede, la al doilea termen..Plătiţi onoraiul juma juma la avocat şi rezolvaţi problema fără bătăi de cap.
da vrem sa divortam din culpa comuna dar nu stiu sa fac cererea
ma puteti ajuta cu un model

Alte discuții în legătură

Model actiune divort cu un copil minor? jollyy jollyy Salutari, ma intereseaza un sfat, si un model de actiune, pentru un divort pe cale amiabila, cu un copil minor care va ramane mamei, cu bunuri care le vom ... (vezi toată discuția)
Divort din culpa comuna dianami dianami Am cateva intrebari legate de divortul din culpa comuna: 1. Daca este necesara motivarea cererii si ce implica asta? Avem nevoie de martori? 2. Cam cat ... (vezi toată discuția)
Depunere acte divort SonyEric SonyEric Am hotarat impreuna cu sotia mea sa depunem actele pentru divort din culpa ambelor parti,dar problema e ca avocatul meu e plecat in aceasta saptamana iar ... (vezi toată discuția)