avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli judiciare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli judiciare

Numele meu este amalia. nu sunt sigura ca sunt pe forumul potrivit. am sa lansez o intrebare totusi. Am primit o amenda administrativa pe care trebuie sa o platesc alaturi de cheltuieli de judecata la directia taxe si impozite, conform adresei de la judecatorie. din pacate cei de acolo nu vor sa primeasca banii spunand ca trebuie sa vin cu un numar de cont, ca mai nou amenzile nu mai au cont comun cu cheltuielile judiciare. imi puteti spune acest cont pentru plata cheltuielilor de judecata si un de pot plati?
amalia
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 09:15, 13 Iunie 2007
Pai de ce vrei sa platesti?
Lasa-i sa te caute ei ca tot atat platesti, sau deloc, peste un an ,2,3,4,5, sau niciodata:))

nu mai da asemenea sfaturi .. mai Romy ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judiciare alima alima Numele meu este amalia. nu sunt sigura ca sunt pe forumul potrivit. am sa lansez o intrebare totusi. Am primit o amenda administrativa pe care trebuie sa o ... (vezi toată discuția)
Condamnare in austria - amenda achitata exi exi Va rog sa ma ajutati sa inteleg ceva. Am fost condamnat in Austria in 2014 la cu suspendare si mi-au dat si o amenda de 960 de euro de platit pe care nu am ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta platita prin executare silita si poprire salariu, apare la impozit ContSters357588 ContSters357588 Stimati avocati, Ma vad nevoit sa apelez la ajutorul dumneavoastra in ceea ce priveste solutionarea unor probleme ce par sa nu se mai termine, legate de ... (vezi toată discuția)