avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli judiciare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli judiciare

Numele meu este amalia. nu sunt sigura ca sunt pe forumul potrivit. am sa lansez o intrebare totusi. Am primit o amenda administrativa pe care trebuie sa o platesc alaturi de cheltuieli de judecata la directia taxe si impozite, conform adresei de la judecatorie. din pacate cei de acolo nu vor sa primeasca banii spunand ca trebuie sa vin cu un numar de cont, ca mai nou amenzile nu mai au cont comun cu cheltuielile judiciare. imi puteti spune acest cont pentru plata cheltuielilor de judecata si un de pot plati?
amalia
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 14:40, 13 Iunie 2007
Cui trebuie sa platiti cheltuielile de judecata? Unde v-ati judecat? In Bucuresti, la ce sector?
cainele meu a zgariat care s a considerat muscat , am fost anchetata penal, scoasa de sub urmarire penala si am primit aceasta amenda de la parchetul de pe langa judecatoria sect 2. nu am ajuns la tribunal pentru ca domnul respectiv a a ales sa faca plangere la politie, nu sa ma dea in judeacata.
de la trezorerie (nu taxe si impozite cum am scris mai devreme) am inteles ca amenzile sunt incasate fie in conturi pt bugetul local fie in conturi pt bugetul de stat, ceea ce ma conduce la intrebarea amenda administrativa de obicei in ce fond se plateste.
iar cheltuielile de judecata cred ca se refera la cele suportate de stat pentru ancheta.... nu este precizat in comunicarea
multumesc mult pentru raspuns
Cu hartia pe care ati primit-o incercati si la cec , ei sunt la curent cu conturile unde se platesc amenzile si cheltuielile. In sectorul 2 sunt nenumarate unitati cec.
CEC-ul de pe Calea Victoriei... aproape de chei. incearca acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judiciare alima alima Numele meu este amalia. nu sunt sigura ca sunt pe forumul potrivit. am sa lansez o intrebare totusi. Am primit o amenda administrativa pe care trebuie sa o ... (vezi toată discuția)
Unde se platesc taxele de timbru judiciar? cosmincebuc cosmincebuc Buna ziua, va rog sa imi spuneti unde se platesc taxele de timbru judiciar in situatia urmatoare: (avand in vedere ca nu se mai platesc pentru toate sectoarele ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru- unde se achita? POSTELNICUana POSTELNICUana buna ziua , am fost scutita de taxa de timbru judiciar in timpul unui proces de succesiune,iar dupa sentinta sunt obligata sa restitui taxa de timbru ,deoarece ... (vezi toată discuția)