avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general taxe
Discuție deschisă în Contabilitate în general

taxe

Buna ziua,as avea si eu o intrebare si anume;sunt cetatean roman cu domiciliul in Belgia si aici am o firma care se ocupa cu publicitate si as vrea sa stiu in cazul in care vreau sa inregistrez firma mea in romania care sunt conditiile si daca este posibil asa ceva.Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mihaelagabriela , utilizator 17:38, 23 Iunie 2010
Sfatul meu este sa infintati in Romania o firma care sa aiba aceesi denumire si al carei asociat sa fiti dvs sau firma din Belgia. In felul acesta nu veti expune firma mama in cazul in care cea de aici va avea unele "neplaceri".Nu stiti nicodata ce va rezerva viitorul, mai ales in mediul de afaceri din Romania.
Puteti inregistra o sucursala sau o reprezentanta. Mai aveti posibilitatea sa infiintati un alt SRL in Romania unde sa apara ca asociat unic societatea inregistrata in Belgia.
Buna ziua!in legatura cu deschiderea unei societati comerciale in Romania,va adresati la Oficiul Registrului Comertului,iar informatiile sunt foarte autorizate .
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sucursala eyrene24 eyrene24 Ce se intampla cu o sucursala a unei societati straine cand aceasta din urma intra in faliment? Sucursala poate fi \"transformata\" in SRL in Romania? (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna seara, Doresc sa infintez o societate comerciala debutant. Am citi despre conditiile care trebuiesc indeplinite pentru infiintarea acestui tip de ... (vezi toată discuția)
Autorizatii bar ADELA STROE ADELA STROE am o intrebare intrucat sunt nedumirita ce autorizatii imi trebuie pentru deschiderea unui bar? certificat de clasificare? (vezi toată discuția)