avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... paza in casa scarii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

paza in casa scarii

Rog solutie !
un vecin din scara a angajat o firma de paza sa pazeasca .................... blocul . Problema este ca eu locuiesc la parter iar acestia si au facut cartierul general chiar la intrare in scara approx 2 m de usa mea ! fac paza in schimburi 24/24 ; de aici rezulta mult zgomot , miros infiorator + ca nu exista spatiu pt anumite nevoi( doar in gradina din fata blocului in fata geamului meu ) Vecinii de la parter nu sunt de acord nici ei ! Cum putem scapa de aceasta firma !

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters152027 , utilizator 20:14, 23 Iunie 2010
rugati vecinul sa-i mute la usa lui:O...altfel chemati politistul de proximitate...cu indicatia ca unii satu la usa dvs ..:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montarea aparatului de aer condiționat meluk meluk Bună ziua! Numele meu este Lucian. Vă rog să îmi spuneți cui trebuie să mă adresez pentru următoarea situație: vecinul meu a montat aparatul de aer ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac?? capelo capelo Buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce pot sa fac impotriva unui vecin care imi tot muta masina mea proprietate personala pe domeniul public motivand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc in sibiu si am o problema cu vecinii din ... intrebarejuridica.r intrebarejuridica.r Buna ziua! Locuiesc in Sibiu si am o problema cu vecinii din blocul vecin. Apartamentul in care locuiesc se afla la parter si pozitionat cu vedere catre zona ... (vezi toată discuția)