avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal

am condus sub influenta alcoolului adik mia iesit in alcooltest 1,20: si ma vut numerele expirate de altfel si permisul imi era suspendat ,am intrat cu masina intrun gard de beton nu am accidentat pe nimeni si nu am ranit pe nimeni,mi-au intocmit dosar penal pt toate trei fapte este prima abatere, ar mai fi vreo portita sa scap din aceasta incurcatura? va rog ast raspuns
Cel mai recent răspuns: ionutdaniel , utilizator 14:16, 25 Iunie 2010
Angajativa de urgenta un avocat care sa studieze dosarul si sa va faca strategia de aparare
Sanse de scapare din situatia dumneavoastra sunt minime dar necunoscand ce e la dosar nu va poat spune nimc
Puteti insa primi o condamnare cu suspendare
In orice caz angajati-va de urgenta un aparator
BAFTA
Daca nu aveti antecedente si veti aduce un martor care sa declare ce baiat bun sunteti, mai mult ca sigur va va aplica o pedeapsa de pana la 1 an inchisoare cu suspendare.
Veti fi trimis in judecata pentru cercetarea judecatoreasca si in functie de circumstantele atenuante veti primi o pedeapsa cu suspendarea conditionata.
iar dak imi da cu suspendare peste cat timp cazierul ramane ca nou, adik peste cati ani cazierul nu mai este "patat"?
pedeapsa este de maxim un an cu suspendare sau poate fi shi de mai multi ani?nu am mai avut decat 2 amenzi auto dar alea sunt amenzi administrative

Alte discuții în legătură

Incalcarea art. 87 alin. 1 din o.u.g. 195/2002 Paul13 Paul13 Buna ziua. Am condus pe drumurile publice un autovehicul aflandu-ma sub influenta bauturilor alcolice. La semnalul politistului rutier am oprit autovehiculul ... (vezi toată discuția)
Prins conducand fara permis ku990 ku990 Am fost prins conducand fara permis, am fost eu si un prieten cu permis cand am fost oprit de politie . M-am inteles cat de cat bine cu politisti, m-au pus sa ... (vezi toată discuția)
Am si eu o problema. amenda sau inchisoare cu suspendare. permis retinut. bibivl08 bibivl08 ... Lucrurile stau in felul urmator: Am cumparat o masina din timisoara , masina avea numere rosii expirate, totusi pentru ca pretul era convenabil am ... (vezi toată discuția)