avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... STIE CINEVA CEVA DESPRE REVENDICAREA CASELOR LUATE ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

STIE CINEVA CEVA DESPRE REVENDICAREA CASELOR LUATE ABUZIV

AM O MATUSA IN SUA CARE A PLECAT IN 1990 SI ATUNCI A PRIMIT O SUMA DE NIMIK PE APARTAMENT PENTRU-CA ASA VREA STATUL ATUNCI , AM FACUT LA PRIMARIE TOATE DEMERSURILE PENTRU REVENDICAREA APARTAMENTULUI SI AU FACUT O OFERTA IN BANI ROMANESTI NU STIU EXACT SUMA ACUM ORICUM FOARTE MICA , NU MAI STIE NIMENI NIMIK CINE SI DE CE SA OPRIT DOSARUL AM INTELES CA LAU TRIMIS LA BUCURESTI LA MINISTER FARA NICI UN REZULTAT MATERIAL, STIE CINEVA DACA EXISTA UN TERMEN SAU DACA A EXISTAT UN TERMEN LIMITA A DESPAGUPIRILOR. VA MULTUMESC PT EVENTUALELE SUGESTI.

Alte discuții în legătură

Mostenire apartament dupa decesul mamei eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. Mama sotie a murit la varsta cand ea era minora imediat dupa 1990. Tatal s-a recasatorit. Sora mamei a devenit tutore. Sotia a mostenit un ... (vezi toată discuția)
Revendicarea dreptului de proprietate henrik 21 henrik 21 buna ziua! strabunicul meu era de origine germana iar imediat dupa al 2-lea razboi a ramas in SUA!lasand in romanai 2 fice (surori gemene)despre care fusese ... (vezi toată discuția)
Lnselat de avocat: recuperare suma apartament cumparat conform legii 112 si retrocedat ulterior, fostilor proprietari MV1 MV1 Am fost posesorul unui apartament cumparat in conformitate cu Legea 112. Mentionez ca am cumparat apartamentul dupa mai bine de un an de la intrarea in vigoare ... (vezi toată discuția)