avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal de contraventie - domiciliu gresit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal de contraventie - domiciliu gresit

Buna ziua,
As avea nevoie de un raspuns din partea dumneavostra.
Acum 4 zile mi-a fost suspendat permisul pentru ca am depasit viteza legala, dar mi s-a gresit domiciliul/ resedinta. Eu am domiciliul in Los Angeles iar ei mi-au trecut ca domiciliu Sanicolau Mare. De asemenea nu imi este mentionat in procesul -verbal nici seria si numarul pasaportului, asa cum prevede legea.
Credeti ca acestea sunt motive de plangere?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 20:30, 23 Iunie 2010
Nu. Nulitatea absoluta ar fi doar in cazurile expuse de mine mai sus.
Repet...prezentati procesul verbal unui avocat...poate gaseste si alte elemente de care se poate lega.
In cel mai rau caz solicitati un avertisment.
av.M.Hornea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraventie circulatie suparattul suparattul Buna ziua! Un PV de contraventie la regimul circulatiei este intocmit gresit. Fapta descrisa este de neacordare de prioritate vehiculelor. Ar fi trebuit ... (vezi toată discuția)
Contestatie depasire pe linie continua caesar170988 caesar170988 Mi-a fost retinut permisul pentru depasire pe linie continua . In PV nu sunt trecute : - ocupatia si locul de munca - numarul de inmatriculare al masinii ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala adrianateo adrianateo Buna seara! Am stationat cu camionul de peste 7,5 t in apropierea locuintei mele, un echipaj de politie rutiera mi-a dat amenda de 3000ron fara a-mi intocmi ... (vezi toată discuția)