avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... proces verbal politia comunitara
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

proces verbal politia comunitara

La domiciliul meu au venit doi politisti de la politia comunitara si miau predat un proces verbal cum ca nu miam cosit iarba din fata unui imobil pe care ei sustin ca las detine (eu nu detin acel imobil) am vazut un proces verbal completat cu un martor erau datele mele trecute corect , eu nu iam dat nici un act , nici nu am fost prezent.
Vreau sa stiu daca acel agent avea voie sa acceseze datele mele personale pentru a completa acel proces verbal pe care sustine ca la completat in patrulare. Si ce sa fac in continuare sa nu platesc amenda?
contestatie in 15 zile la judecatorie...si plangere penala la parchet impotriva politistului aluia tare destept si totodata si impotriva martorului pentru fals..astia sunt politisti facuti la eprubeta si martori care uzeaza de minciuni si semnaturi pentru a creea situatii ilicite......asta-i caracterul marii majoritati :)
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iunie 2010
prosecuter_badboy, utilizator
puteti ataca procesul verbal cu plangere contraventionala in termen de 15 zile de la primire, pentru faptul ca in mod eronat agentul constatator a apreciat ca spatiul necosit v-ar apartine fara macar sa verifice exact starea de fapt, intocmind astfel un proces verbal nelegal, ce nici macar nu a fost semnat de catre dvs.
nu aveti de ce sa platiti amenda atata timp cat nu sunteti vinovat de savarsirea contraventiei.
avea dreptul sami caute datele mele si sa le treaca in proces verbal, parca exista ceva cu operarea acestor date?
paote sa va caute datele dar nu sa va amendeze pentru nimic si pe o "declaratie"mincinoasa a unui martor...strigator la cer...
Pe proces verbal scrie ca patruland in zona la data de .. ora ... am constatat .... intocamand proces verbal ... Inseamna ca nu a fost intocmit acolo ca eu nu am fost acolo , si nu inteleg cum a avut acces la date , cineva minte

Alte discuții în legătură

Amenda abuziva davidescucostel davidescucostel Buna ziua . Problema este urmatoarea : In urma cu o luna , niste vecini au facut un mic gratar in gradina din spatele blocului . Prin bunavointa ... (vezi toată discuția)
Cui se subordoneaza politia locala? pneuros pneuros Am o problema cu politia locala doresc sa aflu unde se subordoneaza acesta, stiu ca primarul ia dat ordinul sa ma amendeze politistului deci la primar degeaba ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pneuros pneuros Un politist comunitar mia intocmit un proces verbal prin care mia stabilit o amenda pentru ceva aiurea ca nu am cosit iarba in fata unui imobil , imobil care ... (vezi toată discuția)