avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri

Un politist comunitar mia intocmit un proces verbal prin care mia stabilit o amenda pentru ceva aiurea ca nu am cosit iarba in fata unui imobil , imobil care numi apartine . Eu nu eram de fata a adus si un martor pe care l-a trecut in proc verbal. Am anulat procesul verbal la judecatorie. Intrebare Pot sa ma adresez instantei sa cer despagubiri morale pentru ca mi sa intocmit pv aiurea , sau unde sa ma adresez?
Da, va puteti adresa instantei civile.
Astept sa-mi vina comunicarea de la judecatorie si ca cealata parte sa nu faca recurs si dupa acea sa fac actiunea. Am vreo sansa de reusita ?
Solutia trebuie sa ramina irevocabila.
Sansele sunt date de probele pe care le puteti administra in sensul vatamarii de ordin moral pe care ati suferit-o prin actul intocmit de politia comunitara.
exista un termen in care pot formula aceasta cerere de la data cand ramane irevocabila solutia?
termenul e de trei ani.

Alte discuții în legătură

Care hotarire? Cristine Cristine Va rog a ma lamuriti, daca e posibil, care hotarire ramine definitiva in cazul procesului de divort? Mentionez ca procesul a ajuns in faza de recurs, iar ... (vezi toată discuția)
Am doua date diferite de hotarare definitiva si irevocabila, care este cea valabila? marina49 marina49 In proces de divort s-a emis Sentinta de catre Judecatorie in data de 08.02.2012. S-a facut apel si s-a emis de catre Tribunal Hotararea in data de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal politia comunitara pneuros pneuros La domiciliul meu au venit doi politisti de la politia comunitara si miau predat un proces verbal cum ca nu miam cosit iarba din fata unui imobil pe care ei ... (vezi toată discuția)