avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cui se subordoneaza Politia locala?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cui se subordoneaza Politia locala?

Am o problema cu politia locala doresc sa aflu unde se subordoneaza acesta, stiu ca primarul ia dat ordinul sa ma amendeze politistului deci la primar degeaba ma duc , unde sa ma adresez la un organ ierarhic superior sa ocolesc primarul.
Cel mai recent răspuns: pneuros , utilizator 20:04, 6 Noiembrie 2011
Amenda primita se da in baza unui proces-verbal incheiat de catre organul constatator.

Daca considerati aceasta amenda nelegala, puteti contesta acest proces verbal si anularea amenzii, printr-o actiune depusa la judecatoria in circumscriptia careia va aflati.
Ultima modificare: Duminică, 6 Noiembrie 2011
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
amenda da o pot anula , problema e ca ma va amenda iar si iar si iar , ca asa ii place lui a mai facut si am anulat in instanta dar m-am saturat deja si vreau sa ma adresez cu plangere superiorului ierarhic
si ma amendeaza pentru aberatii ultima data m-ia dat amenda pentru ca nu am cosit iarba in fata la casa altuia judecatoarea inca radea cand am expus problema
Ultima modificare: Duminică, 6 Noiembrie 2011
pneuros, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia comunitara - curatire sant Balaurul Balaurul Buna ziua, [b]Pentru ca [/b]Pol Comunitara a comunei X mi-a timis postal o amenda (Pr. Verbal) ce-a revenit la expeditor (ca n-am fost acasa/domiciliu s-o ... (vezi toată discuția)
Proces verbal politia comunitara pneuros pneuros La domiciliul meu au venit doi politisti de la politia comunitara si miau predat un proces verbal cum ca nu miam cosit iarba din fata unui imobil pe care ei ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pneuros pneuros Un politist comunitar mia intocmit un proces verbal prin care mia stabilit o amenda pentru ceva aiurea ca nu am cosit iarba in fata unui imobil , imobil care ... (vezi toată discuția)