avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract Aupair Franta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract Aupair Franta

Buna seara ,am primit o oferta din partea unei familii din franta ,Gelise and Michael McCullough si mi-a trimis in format electroni contractul.
Contractul stipuleaza ca este o intelegere valabila pentru o luna si ca dupa aceasta perioada ar trebui intocmit un contract formal.
Acum intrebarea mea este ce valoare are aceasta hartie datata si semnata ,tinand cont de faptul ca nu este legalizata la nici un notar?
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 22:04, 23 Iunie 2010
Conform legislatiei romane conventiile dintre parti au putere de lege. Nu este necesar sa fie intocmit la notar.
av Zaharia Florin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura facuta in strainatate la consulat sau la notar public? ghitzarushul ghitzarushul As dori sa stiu daca procura facuta la cosulatul Romaniei in Franta este echivalenta cu procura facuta la un notar public (in Franta). Banuiesc ca cea facuta ... (vezi toată discuția)
Înființare srl in timpul stării de urgenta Danielizer Danielizer Bună ziua, Cum se poate înființa un srl în aceasta perioada, ținând cont de faptul ca anumiți notari nu mai lucrează și sunt documente ce trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Ce fel de act / cerere este necesara pentru a actiona in numele unui ong american in romania alex16ss alex16ss Mentionez ca ONG-ul nu este prezent in Romania si doreste ca eu sa il reprezint prin organizarea unui eveniment, oferindu-mi drepturi depline de a organiza, ... (vezi toată discuția)