avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... scoatere copil minor din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

scoatere copil minor din tara

buna ziua ,va rog frumos sa imi spuneti si mie daca am nevoie de procura ptr ami trimite in vacanta copiii in romania din belgia cu altcineva,deoarece noi nu putem merge in vacanta in aceasta vara.va multumesc. si de unde o pot lua?:):-/
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 15:08, 24 Iunie 2010
Este nevoie de procura din partea ambilor parinti,Aceasta se face la notar si reprezinta acordul parintilor pentru scoaterea din tara a copiilor.
Sunt necesare doua declaratii notariale, ale parintilor, care sa mentioneze expres durata si locatia unde va fi efectuata deplasarea.
;)
Insotitorii au nevoie de cazier judiciar. Detalii suplimentare gasiti la www.PolitiadeFrontiera.ro si daca tot e ceva neclar telefonati-le la numarul afisat pe site. Daca nu e totul in regula riscati sa nu poata reveni in Belgia cu minorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din ro a doi copii minori montreal montreal Suntem un cuplu casatorit, avem doi copii minori si locuim in strainatate. Va rog sa imi oferiti detalii privind procedurile necesare pentru ca cei doi copii ... (vezi toată discuția)
Cum scoti un minor din tara? elena.a elena.a Nu stiu daca s-a mai pus problema asta, exact. Am 17 ani si as dori sa plec in alta tara din Europa. Mama mea e plecata, tata are procura facuta, sa poata sa ... (vezi toată discuția)
Minor in strainatate crisa.criss crisa.criss Buna seara, Eu urmeaza sa lucrez pentru o perioada de 2 ani in Belgia insa aici in tara vor ramane parintii, sotul si cele doua fiice in varsta de 4 si 8 ... (vezi toată discuția)