cora2006 a scris:
Reveniti cu o plangere la plangerea initiala depusa la OPC si aratati situatia de fapt. Daca este necesar, solicitati o audienta la seful OPC.
Numai in situatia in care nu rezolvati nimic, depuneti o actiune in instanta. Aceasta insa va va manca si timp, si nervi si bani...
Incercati pe toate caile amiabile si, numai daca acestea nu dau roade, apelati la instanta. ;)
Stiu ca imi va manca mult timp acest lucru, insa va rog sa ma credeti ca am ajuns la capatul rabdarii. nu se mai poate. Am dat intreaga suma de bani(2700 lei) pentru mobila si vreau sa ii recuperez. De la inceputul lunii aprilie ma confrunt cu aceasta situatie. Pur si simplu sunt bataia de joc a acestui individ! Iar domnul de la OPC, dupa ce sotul meu a facut 10 drumuri pana acolo, aproape ca i-a ras in fata spunandu-i ca lui i se pare un om de buna credinta acest domn Viorel care nu numai ca mi-a vorbit f urat a tel. atunci cand mi-a raspuns, ba mai mult mi-a spus ca orice as face nu il sperie cat de putin si ca totul este in zadar. Asa ca nu! Orice numai sa vad ca plateste acest nesimtit! Nu am vrut decat sa imi mobilez ap. si aici am ajuns! De patru luni stau cu casa intoarsa pe dos pentru un om de "doi lei"!