avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Situatie bizară
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Situatie bizară

Buna ziua,

De ceva vreme ma confrunt cu o situație urâtă si stresanta: am comandat mobilier pe comandă de la un individ. I-am platit avansul de 50% (8.000 de lei) si am semnat un contract.
Dupa 6 luni, personajul nu mi-a adus nici mobila, nu imi da nici banii inapoi. Momentan abia mai raspunde la telefon, iar cand o face vorbeste foarte urat.
Ce credeti ca pot face in situatia asta? Omul nu e de negasit, are firma inregistrata, numar de telefon valabil, etc.
Situatia asta m-a cam terminat psihic si as dori o rezolvare cat mai rapida.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Lucia Pascaru , Avocat 16:53, 24 Octombrie 2017
Proces civil pentru rezolutiune contract si despăgubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat pentru judecata privind piese de mobilier defecte aditza aditza Buna ziua! Caut un avocat bun, pentru a deschide un proces in vederea recuperarii sumei de bani pe care am achitat-o in vederea achizitionarii unor piese de ... (vezi toată discuția)
Sesizare anpc pentru retur mobila facuta pe comanda adelaneagoe adelaneagoe Buna seara, cum putem obtine banii platiti in avans pe mobila in conditiile in care s-au produs pagube in timpul montajului mobilierului (deteriorare profunda ... (vezi toată discuția)
Produs comandat fizic in magazin si dupa 5 saptamani mi se comunica faptul ca nu se mai fabrica acel produs User3211 User3211 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie. In urma cu 5 saptamani am comandat fizic din magazin mobilier platind cei 30% avans (aveau si expus produsul ... (vezi toată discuția)